Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Στην Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου!!

Η γνωριμία με το πρόγραμμα και τα μαθήματα της Α΄τάξης συνεχίζεται και οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα  δύο τμήματα της πρώτης τάξης  του συστεγαζόμενου δημοτικού σχολείου. Το ένα τμήμα επισκέφθηκε την τάξη της κ. Ιωάννας και παρακολούθησε το μάθημα της Γλώσσας. Τα παιδιά μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και αμέσως έκαναν χώρο για να καθίσουμε.
Πήραμε θέσεις και το μάθημα αρχίζει! Η κ. Ιωάννα πρόθυμη να βοηθήσει κάθε παιδί που δυσκολεύεται!

Όμως υπάρχουν ασκήσεις όχι μόνο για τα παιδιά της πρώτης τάξης αλλά και για μας......

Τα πρωτάκια πρόθυμα μας βοηθούν αν χρειάζεται....

όμως τα καταφέρνουμε και μόνοι μας.......
Το άλλο τμήμα του νηπιαγωγείου μας επισκέφθηκε την τάξη του κ. Σωτήρη και παρακολούθησε το μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος. Κι εδώ η υποδοχή ήταν πολύ θερμή από τα περσινά μας παιδιά που φέτος φοιτούν στην πρώτη τάξη! μας έδειξαν τα βιβλία τους και τα τετράδια τους και πόσο ωραία ξέρουν να διαβάζουν...

και ο κ. Σωτήρης συζήτησε μαζί μας για τα παιχνίδια που παίζουμε  μια και αυτό ήταν το σημερινό τους μάθημα.....

Όση ώρα τα παιδιά της πρώτης τάξης συμπλήρωναν  τις ασκήσεις τους. για να μη βαριόμαστε  ασκήσεις και για μας! Τα πρωτάκια οι καλύτεροι βοηθοί!!!

και μετά από τόση κούραση κεράσματα για όλους!!!και από την κ. Ιωάννα και από τον κ. Σωτήρη!! Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και για τον χρόνο που διέθεσαν για μας!!!
Οι εντυπώσεις τους από τις επισκέψεις εδώ....


Αλλά και στην ώρα του φαγητού δεν έλειπαν τα κεράσματα ! Ο Ανδρέας  έφερε κεράσια για όλους  μια και είναι η εποχή τους!!