Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Για όμορφα και αστραφτερά χαμόγελα....

Τα δόντια μας είναι ένα ξεχωριστό κεφαλαιο  στο πρόγραμμα της διατροφής με την οποία ασχολούμαστε στο νηπιαγωγείο μας .
Και ποιος άλλος θα μπορούσε να μας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε σχετικά με την υγιεινή των δοντιών παρά  μόνο ο οδοντίατρος!
 Και σήμερα είχαμε την χαρά να δεχθούμε την επίσκεψη δύο οδοντιάτρων , του κ, Κοτόπουλου Βασιλείου, μπαμπάς μαθήτριά μας, και του Ρομποτού Βασιλείου οι οποίοι ήρθαν με όλη την καλή διάθεση να διώξουν τους φόβους μας  και να μας δείξουν πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το χαμόγελό μας λαμπερό και αστραφτερό!

Ποιες τροφές πρέπει να τρόμε για να έχουμε γερά δόντια, πόσες φόρες πρέπει να τα πλένουμε, κάθε πότε πρέπει να πηγαίνουμε στον οδοντίατρο ήταν μερικά από τα σημαντικά πράγματα που μας είπαν. Μας έδειξαν τα σύνεργα τους , μικρά καθρεφτάκια που βλέπουν τα δόντια μας...

και μέσα από μια αστεία ιστορία που είδαμε σε παρουσίαση στον υπολογιστή μας έμαθαν το σωστό τρόπο βουρτσίσματος των δοντιών. και μας τον έδειξαν με απλές κινήσεις....


δοκιμάσαμε να το κάνουμε κι εμείς...


Και για να τους ευχαριστήσουμε για τα τόσα σημαντικά πράγματα που μα έμαθαν τους χαρίσαμε ένα πασχαλιάτικο χάρτινο στεφάνι με ευχές από το 5ο Νηπιαγωγείο για να στολίσουν τα οδοντιατρεία τους!!

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσαν για μας!!