Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Καλήν ημέραν άρχοντες.....

Οι προετοιμασίες για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή συνεχίζονται και σειρά έχουν τα κάλαντα που θα πούμε στη γειτονιά του νηπιαγωγειου και σε γονεις  νηπιων μας. Ένα γερό πρωινό θα μας δώσει τις απαραίτητες δυνάμεις για να μπορέσουμε να τραγουδήσουμε...

στο δρόμο μας συναντούμε την κυρία Γιώτα , μητέρα περσινού μαθητή μας  που είναι η πρώτη που δέχεται να ακούσει τα κάλαντα από μας...
στη συνέχεια προχωρούμε στη γιαγιά του Θωμά που μας περίμενε με πολλές λιχουδιές για να μας ευχαριστήσει


δευτερος σταθμός το κρεοπωλείο του μπαμπά του Θωμά όπου μας δέχονται με πολλή χαρά και άλλα τόσα κεράσματα...

Ευκαιρία να τα πούμε στη γιαγιά και τον παππού της Θεοφανώς που μας περιμένουν στην πόρτα με γλυκές λιχουδιές...

Και τίποτα δε μας σταματά και ήρθε η ώρα να τα ψάλλουμε στη γιαγιά του Δημήτρη και του Θωμά...

¨Όμως στην επόμενη στάση τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα περιμέναμε!! Κάποια ξωτικά μας περίμεναν και ίσως νόμιζαν ότι μπορούν να μας τρομάξουν!! Αλλά δεν τα κατάφεραν και το μόνο που κέρδισαν ήταν να ακούσουν από τις δυνατές φωνές μας το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού μας!!
Τα ξωτικά μας τελικά δεν ήταν και τόσο κακά!! Ειχαν μαζί τους κι ένα Μάγο από την Ανατολή που κουβαλούσε ένα σακο γεμάτο γλυκίσματα! Που δεν λυπήθηκε να τον αδειάσει  και να γεμίσουν τα καλαθάκια μας!!


Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που μας δέχτηκαν στα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους για να τους πούμε τα κάλαντα και ζητάμε συγνώμη από όλους αυτούς τους γονείς που ήθελαν να τους τραγουδήσουμε τα κάλαντα αλλά δεν μπορέσαμε να τους επισκεφτούμε!