Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

"Κάνε την εκπομπή σου"

Οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου Σερρών επισκέφθηκαν το στούντιο της ΕΡΤ Σερρών όπου  στα πλαίσια της δράσης "Κάνε την εκπομπή σου" που υλοποιείται απο 19 περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ ηχογράφησαν τη δική τους εκπομπή!! Τα παιδιά με τραγούδια,  ποιήματα και μια φθινοπωρινή ιστορία που την έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά, αποχαιρέτησαν το φθινόπωρο και καλωσόρισαν το χειμώνα!
Στην αρχή αγχωθήκαμε λίγο μήπως και δεν τα καταφέρουμε αλλά με τη βοήθεια και τις οδηγίες των ανθρώπων του σταθμού κάναμε τη δική μας εκπομπή!!
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ πρώτα από όλα τους γονείς που έφεραν τα παιδιά στο στούντιο της ΕΡΤ  το απόγευμα κλέβοντας χρόνο από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, τον κ. Λεωνίδα Κασάπη, τον κ. Κορνήλιο Λαζαρίδη, την κ Καμπουρίδου Θάλεια που μας βοήθησαν με τις οδηγίες τους, την υπομονή τους και την καλή τους διάθεση να φέρουμε εις πέρας την ηχογράφηση της εκπομπής!
Στις ζωγραφιές τους αποτυπώνεται ότι τους έκανε εντύπωση από αυτή τη μοναδική εμπειρία...Όμως στην τάξη μας έφτασε και ένα ραδιόφωνο από τα παλιά όπου το παρατηρήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να ακούσουμε....
και μαζί με το ραδιόφωνο βρήκαμε και πολλές λέξεις που αρχίζουν από το γράμμα Ρ,ρ και προσπαθήσαμε να τις γράψουμε...