Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Εφημερίδες!!

Εφημερίδες πολλές έφτασαν στο νηπιαγωγείο μας εδώ και καιρό για να ανακυκλωθούν στον κίτρινο κάδο μας! προτού όμως ανακυκλωθούν ας παιξουμε με αυτές!
Τις κάναμε μπάλες και και τις πετάξαμε σαν σκουπίδια στην αντίπαλη ομάδα!και η αντίπαλη ομάδα μας τις ξαναπέταξε σε μας! Νικήτρια ομάδα αυτή που στο στρατόπεδο της είχε τα λιγότερα σκουπίδια!


Εφημερίδες ξανασυναντήσαμε και παρατηρήσαμε στα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου όπου  μέσα από τις εφημερίδες διαδόδηκαν τα νέα του πολέμου σε όλη την Ελλάδα.
 Και ήρθε η ώρα να διαβάσουμε στις εφημερίδες μας΄τα νέα των Σερρών!
Τις παρατηρήσουμε, βρήκαμε τον τίτλο τους, προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τα νέα, βρήκαμε πόσο κοστίζει να την αγοράσουμε, είδαμε τις φωτογραφίες, βρήκαμε ότι στην εφημερίδα μπορούμε να διαβάσουμε για τον καιρό, για ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα, μπορούμε να πουλήσουμε και να αγοράσουμε πράγματα!
Είδαμε στο διαδίκτυο ηλεκτρονικές εφημερίδες και εφημερίδες των Αθηνών και διαλέξαμε ένα όνομα για μια δικιά μας εφημερίδα!!
Το όνομά της "Τα χαμογελαστά παιδιά" και τα νέα του νηπιαγωγείου μας πολλά στη διάρκεια του  νέου σχολικού έτους! Μπορείτε να τα μάθετε στο παρακάτω βίντεο......



Και Ζωγραφίσαμε πάνω σε μια εφημερίδα μόνο με μαύρο μαρκαδόρο....


και μετά από όλα αυτά μπορούμε να τις ανακυκλώσουμε στον κίτρινο κάδο μας όπου ανακυκλώνουμε μόνο χαρτιά!!!