Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές!

Μέρες γιορτινές και οι άνθρωποι ανταλλάσσουν ευχές για υγειά, χαρά , ευτυχία και προκοπή. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορους τρόπους για να στείλουμε τις ευχές μας! Από το παραδοσιακό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, το email , το διαδίκτυο.

Έτσι και μεις προσπαθήσαμε έστω και εξ αποστάσεως να κατασκευάσουμε τις δικές μας κάρτες ακολουθώντας διαδικτυακές οδηγίες και να προσπαθήσουμε να γράψουμε τις ευχές μας!

Δώσαμε τις οδηγίες στα παιδιά να σχεδιάσουν 2 κύκλους χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι ή μια κούπα του καφέ. Ο ένας κύκλος θα γίνει μια χριστουγεννιάτικη μπάλα και ζητήθηκε από τα παιδιά να την στολίσουν με όποιο τρόπο θέλουν. Με σχήματα, με χρώματα με διάφορα σχέδια. 

Ο δεύτερος κύκλος με κατάλληλο δίπλωμα έγινε μια χριστουγεννιάτικη καμπανούλα για να στολίσει και αυτή τα κλαδιά ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου..

Στο τέλος ένα φύλλο χαρτιού ή χαρτονιού διπλώθηκε σαν κάρτα, σχεδιάστηκαν τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου και κρεμάστηκαν τα στολίδια που διακοσμήσαμε.

Ας προσπαθήσουμε να γράψουμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μέσα στην κάρτα μας. Ας πάρουμε τα γράμματα που θα χρειαστούμε από γνωστές μας και άλλες χριστουγεννιάτικες λέξεις!                                                    
                                                   
                                                         

                               

                                    
                                   
                                 

Καλη χρονια, an interactive worksheet by EYAGGELIA
liveworksheets.com